ALLAH kan ada :)

Assalamualaikum 🙂

Image

Image

Image

Entry kali ni berkaitan dengan perasaan , ceewaahh , hehe , perasan atau tak ? dalam hidup ni , kita sentiasa merasa risau , takut , tak kisah lah tentang apa-apa pun , dan saya sebagai seorang manusia biasa juga , tak terkecuali berperasaan dan merasa begitu . Banyak benda yang saya risau kan , yang saya takut kan , termasuk anda juga kan ? 🙂 , Rasanya macam tak normal kalau seorang manusia tu tiada perasaan takut atau pun risau 🙂 , berbalik kepada cerita sebenar ,  *SORRY ENTRY TERGANTUNG* will continue later 🙂  , with love : Lalui hidup ini dengan tabah. Ikhlaskan niat kepada Allah. Allah juga sebaik-baik Pemberi balasan dan Penyelesai masalah

Mendidik jiwa sebenarnya memerlukan proses yg pnjang,bkn sekadar dlm tempoh tertentu dan tahap yg tertera sahaja. #Renungkan

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s